Avís legal

Identificació

Aquest lloc web és titularitat de MANNERS TRADUCCIONS, SL (d’ara endavant, MANNERS TRADUCCIONS), amb CIF B63414734, domicili al carrer Manresa, 8, 1r 1a, 08003 de Barcelona, telèfon 93 488 59 68 i correu electrònic traduccions@mannerstraduccions.cat.

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del web i els seus codis font, logotips, marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen a MANNERS TRADUCCIONS i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

MANNERS TRADUCCIONS no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al portal, ni tampoc de la legalitat d’altres llocs web de tercers que puguin estar vinculats o enllaçats des d’aquest web.

MANNERS TRADUCCIONS es reserva el dret a fer canvis en el lloc web sense avís previ, a fi de mantenir-ne actualitzada la informació, mitjançant l’addició, modificació, correcció o eliminació dels continguts publicats o el disseny del web.

MANNERS no és responsable de l’ús que tercers puguin fer de la informació publicada al web, ni tampoc dels danys o les pèrdues econòmiques, materials o de dades que de manera directa o indirecta pugui provocar l’ús d’aquesta informació.

Reproducció de continguts

Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts publicats en aquest lloc web sense el consentiment de MANNERS TRADUCCIONS.

Protecció de dades personals

De conformitat amb el que estableix el Reglament europeu de protecció de dades (Reglament UE 2016/679), us informem que les dades personals que ens faciliteu a través d’aquest lloc web seran tractades per Manners Traduccions, SL, amb domicili al c/ Manresa, 8, 1r 1a, 08003 de Barcelona d’acord amb el vostre consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la vostra sol·licitud i enviar-vos informació del vostre interès.

Les dades personals seran conservades durant el temps que estableixi la legislació vigent o fins que en sol·liciteu la supressió. No seran cedides a tercers ni se’n preveu la transferència internacional.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, limitació, portabilitat i oposició escrivint a Manners Traduccions, SL a l’adreça que s’indica més amunt o per correu electrònic a traduccions@mannerstraduccions.cat. També podeu exercir la tutela dels vostres drets davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Galetes

El lloc web www.mannerstraduccions.cat fa sevir galetes pròpies i de tercers per facilitar la navegació per la pàgina web i per emmagatzemar les preferències seleccionades per l’usuari durant la navegació. Les galetes són anònimes, tret d’aquelles que es destinen a conservar el nom de persona usuària i la contrasenya, si escau, per evitar tornar a picar-los a l’hora d’accedir a la gestió dels serveis de l’usuari. L’usuari pot desactivar les galetes quan vulgui des del seu propi navegador. Si continueu navegant, considerarem que n’accepteu l’ús. Més informació.

Llei aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que componen aquest avís legal, així com qualsevol altra qüestió relacionada amb els serveis i la informació de la pàgina web, serà la llei espanyola.

Per a la resolució de qualsevol conflicte, les parts se sotmeten d’acord mutu als jutjats i els tribunals de la ciutat de Barcelona.